Finalitza la Lliga Esport i Salut

Finalitza la Lliga Esport i Salut

Durant els últims mesos l’equip de Futbol Sala del Club Social “Punt de Trobada” ha participat en la Lliga Esport i Salut. Aquesta lliga la coordinen conjuntament la Federació Salut Mental Catalunya i diversos serveis de club social del territori.

Des del seu inici, aquesta lliga retén ser un espai inclusiu en què persones amb un diagnòstic de salut mental i persones sense, comparteixen un espai de pràctica de l’esport sense prejudicis.

L’edició 2015-2016 ha estat la desena edició d’aquesta lliga de futbol i ha agrupat 14 equips que, igual que en l’edició anterior estan agrupats en dues divisions de 8 i 6 equips respectivament.

L’equip del Club Social “Punt de Trobada” s’ha estrenat aquesta temporada, iniciant el seu camí en la segona divisió.

La marxa de l’equip ha estat progressiva i ascendent durant tota la temporada, fent un sprint final, augmentant el ritme als últims 4 partits. Tot i quedar en 5a posició en la classificació final de la lliga, els responsables de l’equip valoren molt positivament el resultat final, així com la progressió feta al llarg de tota la temporada.

Classificació

Classificació final de la segona divisió de la Lliga Esport i Salut

Per tancar aquesta edició de la lliga, s’ha organitzat un torneig de cloenda on hi estan convocats els 14 equips participants en la lliga. En aquest torneig, l’equip del Club Social “Punt de Trobada” s’hi presenta conjuntament amb el Club Social Fundació Marianao, amb l’objectiu de crear nous vincles entre els dos serveis i les persones que en formen part.

 

Gili industrial, un patrocinador sempre en forma

L’empresa Gili Ferreteria Industrial ha apostat per aquest projecte signant un conveni de patrocini amb el Club Social “Punt de Trobada”, que facilitarà la seva participació en aquesta lliga.

La col·laboració de GILI amb l’equip de futbol del Club Social Punt de Trobada no és l’única d’aquestes característiques. L’empresa ja col·labora amb entitats com el Martorell Atlètic Club, la cursa nocturna del Club Ciclista d’Esparreguera o la iniciativa esportiva i solidària Nedar Contra Corrent, que el 20 de setembre creuarà l’Estret de Gibraltar per assolir fons en la lluita contra el càncer de la mà de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona.

Les col·laboracions de GILI Ferreteria Industrial que s’agrupen sota el lema “Sempre en Forma” pretenen contribuir amb iniciatives de la zona que fomentin l’esport, la solidaritat i la cohesió.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.