Obertes les inscripcions pel VIII Torneig de Futbol Sala Inclusiu

Obertes les inscripcions pel VIII Torneig de Futbol Sala Inclusiu

Ja fa dies que des del Club Social “Punt de Trobada” estem preparant la 8a edició del Torneig de Futbol Sala Inclusiu. Encara falten ben bé 2 mesos, però les inscripcions ja son obertes, i no només això, sinó que a més a més ja tenim alguns equips inscrits.

L’edició d’aquest any tindrà lloc el dissabte 30 de setembre de 2017, com sempre, al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell. L’horari serà de 9h a 14h i tots els equips inscrits jugaran, com a mínim dos partits.

Aquest torneig pretén fomentar la pràctica esportiva entre els usuaris dels clubs socials i a la vegada, crear un espai inclusiu on qualsevol persona de la comunitat pugui participar, per tal de trencar barreres i diferències vers al col·lectiu de persones que pateixen un problema de salut mental. Això vol dir que el torneig esta dirigit a qualsevol membre de la comunitat,tot i que els jugadors han de ser majors de 12 anys.

Les inscripcions, amb places limitades per rigorós ordre d’arribada, es realitzaran via correu electrònic a l’adreça: cspuntdetrobada@salutmentalblln.org , on s’ha d’incloure:

– nom i cognom dels participants

– telèfon de contacte

La data límit per inscriure’s al torneig serà el 22 de setembre de 2017. Afanyeu-vos-hi! Cada moment que passa, queden menys places per completar el torneig!!

Encara no podem parlar de les novetats que envoltaran aquesta edició del torneig, però si que us podem deixar un enllaç per recordar l’edició anterior.

https://www.salutmentalblln.org/2016/10/18/fotos-del-vii-torneig-de-futbol-sala-inclusiu/

Per a més informació, us podreu adreçar a :

cspuntdetrobada@salutmentalblln.org o als telèfons 93 774 33 07 / 676 711 150

 

Podeu descarregar el cartell fent click aquí

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.