Assemblea General Ordinària 2019

Assemblea General Ordinària 2019

El dijous 28 de febrer va tenir lloc l’assemblea general ordinària de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea.
  2. Lectura, aprovació i tancament de l’estat de comptes del 2018.
  3. Valoració dels projectes i activitats del 2018.
  4. Presentació del Pla de Gestió i Pressupostos 2019
  5. Varis
  6. Precs i preguntes

Pel que fa al tancament de comptes de l’any 2018, des de tresoreria es va fer un resum d’ingressos i despeses del període, fent especial incís en les despeses extres en les obres de millora del local i del jardí en la seu de l’Associació.

També per tancar l’any 2018 es va fer referència a les principals activitats, que es van valorar molt positivament per la majoria dels socis, especialment la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a les biblioteques i el XV Aniversari del Club Social “Punt de Trobada”. Altres projectes que s’han desenvolupat durant l’any han estat la Comissió Amb Experiència Pròpia, el Grupo de Encuentro Íntimo, el Grup de Famílies, els punts d’informació i assessorament a Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca i les activitats per socis.

Posant la mirada en aquest 2019 que estem arrencant, es va explicar el pla de gestió i els pressupostos, fent una previsió general d’ingressos i despeses del 2019, incidint especialment en el servei d’atenció psicològica. Aquest servei ha vist com, a causa del seu bon funcionament, en l’últim any ha augmentat el nombre de sol·licituds i l’associació s’ha vist obligada a augmentar-ne el preu per tal de fer-lo sostenible, de manera que passarà a costar 20€ per visita.

Durant l’any 2019 està previst mantenir tots els projectes i activitats que l’associació ha tingut en marxa durant el 2018, però també iniciar dues noves aventures. D’una banda, treballar en la presència de l’Associació al territori, amb iniciatives com els Punts d’Informació i Assessorament en Salut Mental a Sant Andreu de la Barca i Olesa de Montserrat. D’altra banda, l’any 2020 l’associació compleix 20 anys de vida i ben aviat començarem a treballar en aquesta celebració.

Per acabar, dir-vos que podeu trobar la informació econòmica i la memòria de l’any 2018 a l’apartat de transparència de la nostra web.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.