Club Social

El Club Social “Punt de Trobada” és un recurs especialitzat en inclusió i participació comunitària adreçat a persones amb un diagnòstic de salut mental.

El club social és una eina per millorar les relacions interpersonals mitjançant activitats i tallers, a través de l’oci i el temps lliure.

El nostre funcionament es basa en la participació,  a partir de la qual les persones s’impliquen en el dia a dia del servei.

També duem a terme diferents accions comunitàries per lluitar contra l’estigma que pateixen les persones amb un diagnòstic de salut mental.

Programació del Club Social Punt de Trobada - Juny/Setembre

NOVES ACTIVITATS

DESCOBRINT EL MÓN:
Cada dues setmanes ens endinsarem en les tradicions, la cultura, la història i l’anecdotari d’un país concret, conjugant coneixement amb recerca.

HORT URBÀ:
Tindrem cura d’una parcel·la d’hort urbà. Treballarem en el disseny d’un projecte inclusiu que englobi les motivacions i expectatives de les participants creant i calendaritzant el projecte d’inici a fi. Beneficiar-nos de fer una activitat a l’aire lliure i tenint cura d’allò que es conrea.

COS I MENT:
Amb les eines del ioga com a disciplina mestre, buscarem l’armonia entre els cossos físic, mental, emocional i energétic. Fent ús de pranayamas (tècniques de respiració), meditacions, arteràpia, dansateràpia, Tai Chí…

CLUB DE CINEMA:
Cada dues setmanes visualitzarem una pel·lícula escollida pels mateixos participants. Amb la intenció de fer-los més protagonistes, cada vegada un dels components del grup s’encarregarà de fer una petita sinopsi. i explicar-la al grup.  A la part final faremt un petit col·loqui debat envers la temàtica del film, amb la intenció d’aportar un valor afegit a l’activitat.

GRUP DE DONES:
Espai on les dones del club social van compartir inquietuds, interessos, i treballar en una consciència de gènere i sororitat vers la resta de dones del club.

Horari:
De Dilluns a divendres de 15h a 19h i 4 hores d’activitat al cap de setmana.

Contacte:
Coordinadora: Marta Escorigüela
Telèfon: 93 774 33 07 / 676 711 150
E-mail: cspuntdetrobada@salutmentalblln.org