Club Social

El Club Social “Punt de Trobada” és un recurs especialitzat en inclusió i participació comunitària adreçat a persones amb un diagnòstic de salut mental.

El club social és una eina per millorar les relacions interpersonals mitjançant activitats i tallers, a través de l’oci i el temps lliure.

El nostre funcionament es basa en la participació,  a partir de la qual les persones s’impliquen en el dia a dia del servei.

També duem a terme diferents accions comunitàries per lluitar contra l’estigma que pateixen les persones amb un diagnòstic de salut mental.

Programació del Club Social Punt de Trobada - Octubre

Horari:
De Dilluns a divendres de 15h a 19h i 4 hores d’activitat al cap de setmana.

Contacte:
Coordinadora: Sandra Miguélez
Telèfon: 93 774 33 07 / 676 711 150
E-mail: cspuntdetrobada@salutmentalblln.org

NOUS TALLERS

MECANICA DEL MOVIMENT
Aquesta activitat esportiva pretén treballar en moviments harmònics i suaus. Ens centrarem en la millora de la flexibilitat i la força muscular per aproximar-nos a la reducció de l’estrès, la millora de la postura, i la consciencia corporal.  Posant atenció  en la respiració  com a eina per calmar la ment i connectar-se amb el moment present.

SEXE AFECTIVITAT
En aquest taller, buscarem un clima proper i de respecte mutu on farem un treball introspectiu per tal de reconèixer com ens relacionem davant de les emocions i els sentiments que experimentem en les nostres relacions.

Abordarem diferents temàtiques encarades en comprendre millor com ens posicionem envers els vincles emocionals, en com prenen partida en la nostra sexualitat, i enraonarem sobre el consentiment i la comunicació en les relacions.

DESCOBRIMENTS
Abordarem el coneixement des del nexe comú de fets històrics d’una determinada dècada. La ciència, la cultura, així com diferents biografies de personatges històrics seran protagonistes d’aquest taller. Amb una dinàmica interactiva i pràctica que permetrà als participants aportar també les seves creences, motivacions, opinions i coneixements.

INFORMÀTICA
Proporcionem un espai on familiaritzar-se amb els conceptes bàsics de la informàtica i la tecnologia. L’ús del correu electrònic, la navegació per internet, així com el coneixement de diferents portals digitals, seran objectius de la nostra activitat. Treballem per tal de reduir la escletxa digital, donant la oportunitat d’usar elements tecnològics que en ocasions estan fora de l’accés quotidià.

DECOCLUB
Amb la intenció de donar-li una volta al nostre local i gràcies a les habilitats i coneixements de totes les participants millorarem,  crearem i mantindrem els espais comuns de la nostra entitat. Jardineria, creació d’elements de decoració d’interiors,  així com restauració de mobles, seran algunes de les propostes que farem.

ACTIGAMES
Activitat dissenyada per estimular les diferents habilitats cognitives a través del joc. Crearem un espai on treballarem la resolució de problemes, la capacitat de raonament, l’habilitat mental, així com la lògica i el raonament.

SENDERISME
Activitat a l’aire lliure que implica caminar per rutes i senders naturals en entorns naturals al nostre municipi.  Aquesta proposta pot aportar una sèrie de beneficis tant físics com emocionals com la millora de la condició física, , la socialització i la connexió amb la natura gaudint dels paisatges i coneixent nous entorns.