Club Social

Club Social Punt de Trobada

El Club Social “Punt de Trobada” és un recurs especialitzat en inclusió i participació comunitària adreçat a persones amb un diagnòstic de salut mental.

El club social és una eina per millorar les relacions interpersonals mitjançant activitats i tallers, a través de l’oci i el temps lliure.

El nostre funcionament es basa en la participació,  a partir de la qual les persones s’impliquen en el dia a dia del servei.

També duem a terme diferents accions comunitàries per lluitar contra l’estigma que pateixen les persones amb un diagnòstic de salut mental.

Programació del Club Social Punt de Trobada - Febrer/Maig

NOVES ACTIVITATS

SEGONA VIDA:
Proposem utilitzar el reciclatge creatiu per donar vida a objectes que ja no tenen un valor. Ho farem utilitzant el nostre imaginari, la creativitat i connectant amb les nostres habilitats personals. Mitjançant un procés col·lectiu utilitzarem les nostres habilitats per crear un nou producte.
MUSICOTERAPIA:
El taller pretén crear un espai on a través de la música es treballin les emocions i diferents capacitats com la cognitiva o la creativa. Cada sessió s’estructura de forma diferent per tal de que els participants mantinguin la seva motivació per la activitat. L’activitat esta dirigida per un musicoterapeuta i s’utilitzen instruments musicals per dur-la a terme.
DESCOBRIM EL MON:
En aquest espai descobrirem setmanalment diferents països del món, a través de la seva cultura, la seva gastronomia i les seves olors.  Viatjarem pels diferents indrets sense moure’ns del club i d’una forma vivencial.
ENS CUIDEM:
En aquesta activitat pretenem parar-nos i preguntar-nos com i quan ens cuidem. Parlarem d’habits saludables, d’activitat física i de la gestió de les nostres emocions.

Horari:
De Dilluns a divendres de 15h a 19h i 4 hores d’activitat al cap de setmana.

Contacte:
Coordinadora: Marta Escorigüela
Telèfon: 93 774 33 07 / 676 711 150
E-mail: cspuntdetrobada@salutmentalblln.org