Club Social

El Club Social “Punt de Trobada” és un recurs especialitzat en inclusió i participació comunitària adreçat a persones amb un diagnòstic de salut mental.

El club social és una eina per millorar les relacions interpersonals mitjançant activitats i tallers, a través de l’oci i el temps lliure.

El nostre funcionament es basa en la participació,  a partir de la qual les persones s’impliquen en el dia a dia del servei.

També duem a terme diferents accions comunitàries per lluitar contra l’estigma que pateixen les persones amb un diagnòstic de salut mental.

Programació del Club Social Punt de Trobada - Febrer-Juny

Horari:
De Dilluns a divendres de 15h a 19h i 4 hores d’activitat al cap de setmana.

Contacte:
Coordinadora: Sandra Miguélez
Telèfon: 93 774 33 07 / 676 711 150
E-mail: cspuntdetrobada@salutmentalblln.org

NOUS TALLERS

M’ACOMPANYO
Aquest taller, estarà encarat en fer un treball introspectiu de caràcter emocional. Per tal d’obtenir relacions significatives, creiem important fer una visió interna de com ens relacionem amb nosaltres mateixos, de quina gestió fem de les emocions i de com aquestes es representen en el nostre cos.

FUTBOL SALA
Tornem a crear un espai esportiu per tal d’apropar el futbol sala i la pràctica de l’esport a qui ho vulgui. L’activitat física i l’esport en equip com a manera de fer.

EXPERIMENT NATURA
La natura ens proporciona innumerables recursos que a vegades no sabem aprofitar de manera efectiva. En aquest taller combinarem propostes explicatives amb una part més pràctica, experimental i vivencial.

ESPAI DONA
Ens trobarem en un espai d’escolta, íntim, càlid i de confiança. Una activitat de dones i per dones. Un racó per compartir de manera propera i sense judicis, moments, estats i ocupacions. Cada quinze dies al club social.

ESPAI JOVE
Els menors de 35 anys també necessiten un espai per ser i fer. Els dijous crearem un espai perquè els més joves del club puguin dir la seva. Un espai jove per donar veu a les inquietuds i les motivacions que aquest col·lectiu necessita.