Mes de la Salut Mental

Mes de La Salut Mental

Mes de la Salut Mental

El proper dia 10 d’octubre la OMS commemora el Dia Mundial de la Salut Mental. Com és habitual, des de la nostra associació hem preparat tot un seguit d’actes i activitats especialment pensades per la data.

Aquest any hem treballat conjuntament amb les biblioteques de la zona per tal d’oferir un seguit de tallers, xerrades i activitats, amb l’objectiu d’apropar la salut mental a la població, tot fent més visible la nostra associació.

  • 11 i 18 d’octubre. Bilioteca Josep Broca i Ros d’Abrera.  Taller d’emocions per nens a carrec de Maite Deamo, piscòloga i socia de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Places limitades. Cal inscripció prèvia
  • Dimarts, 16 d’octubre.  Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat. Xerrada Consells per Cuidar la teva salut mental. A càrrec de Ana Guinaldo, psicòloga i psicoterapéuta i Beatriz Vieito, Treballadora Social
  • Dimecres, 17 d’octubre. 18h. Biblioteca de Martorell. L’hora del conte, Fuig Béstia! Un conte que explica la depressió als més petits.
  • Diumenge, 21 d’octubre. De 10h a 14h Jardins de Ca l’Oller, Martorell. 15 Anys del Club Social “Punt de Trobada” El Club Social fa 15 anys i els celebrem amb un matí d’activitats, que hem anomenat Un Tastet del Club. Durant el matí les persones que vinguin podran gaudir d’algunes de les activitats que es porten a terme al servei, com ara cuina saludable o ceràmica. Entrada lliure, places limitades.
  • Dimecres 24 d’octubre. Bilioteca Josep Broca i Ros d’Abrera. Presentació del Llibre Dormo Molt de Maria Manonelles. En el llibre, aquesta jove il·lustradora relata el que va ser la seva primera experiència en salut mental. 18h.

Durant els mesos d’octubre i novembre, dintre de la programació habitual de les biblioteques Josep Broca i Ros d’Abrera, Santa Oliva d’Olesa e Montserrat, Biblioteca de Pallejà i Biblioteca de Martorell, es faran un seguit de lectures, exposicions, etc. de temes relacionats amb la salut mental.

Dia Mundial Baix Llobregat Nord

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.