L’Art de Cuidar-te

L'Art de Cuidar-te

L’Art de Cuidar-te

Ens complau anunciar-vos que ja tenim llest el projecte que portem gestant ben bé un any. L’ART DE CUIDAR-TE, aquest treball ha nascut de la trobada de tres entitats martorellenques (Aula de teatre de Martorell, Associació d’Artistes plàstics i des del Club Social Punt de Trobada de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord) i de la col·laboració amb l’Ajuntament de Martorell.

Un projecte que té com a objectiu fer una proposta de canvi de paradigma en el sistema d’Atenció a les persones, on s’atenguin amb serveis la dimensió afectiva d’aquestes. Posant èmfasi en la importància de cuidar els aspectes emocionals i relacionals com a motor de transformació de les situacions que visquin. Un instrument de prevenció de la salut mental a través d’un circuit d’activitats que utilitzen l’art com a mitjà de treball.

En tres espais  i horaris diferenciats:
Espai de ceràmica: Cada dimecres de 18h a 20h
Espai escènic: Divendres d’11 a 12:30h
Companyia de Teatre La Colla: Els dilluns de 17:30 a 19h.

Comencem aquest octubre, les places son limitades i el cost mensual de la activitat es de 10 euros.

Les tres entitats partim de la necessitat de crear i desenvolupar espais de trobada, de creació artística, de relació entre les persones i la comunitat en general, on pugui participar qualsevol persona de Martorell, més enllà de la seva situació personal, social o de salut. Espais sense etiquetes, d’acollida i acompanyament, de producció artística, respectuosos amb els ritmes de la persona i generadors de benestar emocional.

Les persones interessades podeu adreçar-vos al Club Social Punt de Trobada, seu de l’Associació al Carrer Verge de la Mercè, 7 de Martorell. O al nostres telèfons 676711150 i 937743307.

També ens trobareu a les xarxes lartdecuidarte@gmail.com i @lartdecuidarte a Instagram.

 

L'Art de Cuidar-te

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.