Activitat a Olesa de Montserrat

Grup de gestió emocional

Activitat a Olesa de Montserrat

Des del passat mes d’octubre s’està portant a terme un Grup de Gestió Emocional per reduir el patiment, una iniciativa conjunta entre l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat nord i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Cada tercer dimarts de cada mes es reuneix el grup a la Sala de Plens d’Olesa i és dinamitzat per Maite Deamo, Psicóloga Coach.

L’objectiu del grup és proporcionar eines per prevenir i/o reduir el patiment humà i millorar el benestar general amb eines de les noves tendències de la psicologia amb evidència científica, el coaching, i de les ciències  contemplatives com són el mindfulness, la compassió i l’acceptació.

 

Del que es tracta és de normalitzar el patiment humà sempre de d’una mirada despatologitzadora i contextual.

A cada sessió s’aborda alguna temàtica concreta combinada amb dinàmiques de grup i meditacions de minfulness creant un espai per compartir experiències i vivències personals.

Estem molt contents de com està funcionant el projecte i l’acceptació que està tenint entre els participants. S’ha creat un clima molt maco i proper, a on està present el respecte i la comprensió sense judicis del patiment dels altres, sent l’assistència molt alta.

Continuarem treballant en el projecte amb moltes ganes i il·lusió!!!

Grup de gestió emocional

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.