Nou horari Club Social Punt de Trobada Octubre ’21 a Febrer ’22

Nous horaris Club Social Punt de Trobada Octubre 21 a Febrer 22

Nou horari Club Social Punt de Trobada Octubre ’21 a Febrer ’22

Durant el mes d’octubre hem engegat el nou horari d’activitats del Club Social Punt de Trobada. El contingut d’aquest ha estat fruit d’un engranatge entre les activitats que hem anat provant durant l’estiu i les que hem recuperat que ja fèiem abans. Un total de 13 activitats diferents a escollir que duraran fins el febrer del 2022

Les activitats segueixen marcades per la crisi sanitària, pel que encara mantenim el control de l’aforament, mascareta dins i fora del local, però hem recuperat l’accés als espais comunitaris com el Centre Cultural o les pistes dels pavellons municipals

Us deixem una breu descripció de cada activitat per a la vostre informació;

  • EMOCIONA’T: el treball té com a objectiu millorar les capacitats de la nostra intel·ligència emocional: la capacitat de reconèixer les nostres emocions, la capacitat de gestionar-les per
  • COL·LOQUI D’ACTUALITAT: Hem format un grup nou que parlem sobre les temàtiques actuals que ens envoltem i tractem d’aprofundir-ne una mica de manera distesa.
  • ESPAI TERRA: Descobrim tots els racons de la nostra terra, des de la fauna i la flora, fins al clima i els fenòmens meteorològics i ens endinsem en reflexionar sobre la nostre història i com ha afectat el pas dels humans al nostre planeta.
  • COS I MENT: Amb les eines de ioga, busquem l’armonia entre els cossos físics, mentals, emocionals i energètics. Fent ús de pranayames, meditacions, artteràpia, dansateràpia, taichí…movent el cos, trobem la calma mental
  • GRUP DE DONES: és un espai de cures en el que es treballen diferents aspectes vinculats al rol de la dona en la societat i les seves implicacions.
  • GRUP D’HOMES: és un espai en el que es treballen les masculinitats, els estereotips de gènere i els rols de gènere i les implicacions individuals i socials que té el fet de ser home en societat.
  • TALLER D’AFECTIVITAT I SEXUALITAT: es tracta d’una taller en el que es treballen aspectes com ara la identitat de gènere, l’expressió de gènere, l’orientació sexual i la gestió emocional en les relacions interpersonals sexoafectives.
  • SENDERISME: Com ja és habitual, aquest octubre iniciem novament rutes pel baix Llobregat Nord i Rodalies, de diferents dificultats, per a que sigui el nivell que sigui, tothom hi pugui participar en alguna. Així per exemple, caminarem per Can Bros fins Abrera o anirem a fer senderisme per Molins de Rei o Pallejà, que encara no hem estat mai.
  • CLUB DE CINEMA: Cada 15 dies, els divendres per la tarda es proposa una pel·lícula amb un contingut a treballar després de la visualització d’aquesta. Els participants obren un debat i parlen una estona sobre el que han vist.
  • FUTSAL: L’equip del Club Sala 5 de Martorell ha iniciat la cinquena temporada a la Lliga Esport i Salut de la Federació Catalana de Futbol. Aquest any competirem entre 13 equips de les diferents entitats i Clubs Socials de Catalunya.

Per demanar informació sobre el club i les activitats, us podeu posar en contacte als números de telèfon 93 774 33 07 / 676 71 11 50 o per mail al cspuntdetrobada@salutmentalblln.org.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.