Resum Sant Jordi 2023

Resum Sant Jordi 2023

 

El passat divendres 21 d’abril vàrem gaudir de la Festa de Sant Jordi Creatiu a l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord on vàrem celebrar el segon concurs d’art, organitzat pels membres de l’espai creatiu. Hi havia dues categories, una d’art manual i una altra d’art literari.

La festa va començar amb l’arribada dels assistents i la seva visita a l’exposició d’art manual on hi havia obres de moltes tècniques diferents, com ara art tèxtil, pintura, joies…

Vam tenir l’actuació de la Maria i el seu grup que van tocar unes cançons que van arribar als cors de tothom, tot seguit, la Mayte Deamo, presidenta de l’entitat, va fer la presentació de l’acte i després la Montse Aguilera membre de l’espai creatiu, va fer l’explicació de l’espai creatiu i va donar pas a la part del concurs on es presentava la part literària.

Vàries persones van llegir els escrits següents:

Irrealitat, Sant Jordi 2023, “Carta a la niña que fui”, “Morir y nacer”, i “El perrito ejecutivo”.

A continuació es va passar a les votacions de les obres per part dels assistents. Es van llegir altres escrits que no formaven part del concurs, com un text molt bonic d’Isabel Sánchez, o un poema de la Princesa Inca ( poeta que parla de salut mental en els seus poemes i que deu el seu pseudònim a un deliri seu) i també un poema d ‘ Andreu Gaset que va llegir l’Agustín.

Va arribar l ‘hora d’entregar els premis i la guanyadora del premi d’art manual va ser la Montse Aguilera amb la seva obra “Colgante luz de ágata” i en la categoria d’art literari va guanyar Blanca Sánchez amb l’obra literària “Morir y nacer”,

Us deixem la mostra de les dues obres guanyadores que les penjarem aquí al apartat de l’espai creatiu. Després de la festa cada assistent va ser obsequiat amb una rosa símbol de la diada de Sant Jordi i d’aquesta festa tan bonica, tan artística i tan reflexiva que vam viure tots plegats.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.