Xerrada per les families

Xerrada per les families

Amb el títol “Al meu familiar li han diagnosticat un trastorn mental, I ara què?”, l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord va portar a terme ahir dimecres una xerrada col·loqui destinada a les famílies. L’espai va ser dinamitzat per la psicòloga i psicoterapeuta Mónica Antequera.

En aquesta ocasió la majoria de famílies presents era la primera vegada que s’acostaven a l’associació. L’esdeveniment va reunir al voltant de 20 persones que van poder compartir experiències i trobar un espai on nodrir-se de les vivències mútues per tal de millorar la seva situació. Arrel d’aquest acte, es va decidir programar altres trobades per treballar les dificultats que van sorgir en aquest grup.

Des de l’associació valorem molt positivament els esdeveniments d’aquestes característiques, ja que és en aquests espais on les persones poden trobar la manera d’afrontar les situacions que dificulten el seu dia a dia.

Cartell Xerrada col·loqui amb les famílies

Sense comentaris

Publica un comentari