Tot a punt pel VII Torneig de Futbol Sala Inclusiu

Tot a punt pel VII Torneig de Futbol Sala Inclusiu

Aquest dissabte dia 1 d’octubre, tindrà lloc al Pavelló Esportiu Municipal el VII Torneig de Futbol Sala Inclusiu Organitzat pel Club Social “Punt de Trobada”. Aquest torneig es celebra per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

Enguany el torneig està apadrinat per la periodista de TV3 Mireia Vicente, qui farà la sacada d’honor.

L’esdeveniment té com a objectiu crear un espai on les persones que pateixen un trastorn mental puguin compartir un matí d’esport amb la resta de la comunitat en un ambient totalment normalitzat i així lluitar contra l’estigma que pateix aquest col·lectiu.

Sacada d'Honor del VI Torneig de Futbol Sala InclusiuEl torneig és gratuït, sense ànim de lucre i organitzat per voluntaris. Comptarà amb la participació de 16 equips, ja inscrits de forma prèvia formats per les persones que han volgut participar.

Cal destacar que aquest any hem rebut més sol·licituds d’inscripció que en cap de les edicions anteriors, per la qual cosa hi ha hagut equips que, malauradament, s’han quedat fora del torneig.

Igual que en les dues edicions anteriors, un dels equips participants és un combinat de regidors vinculats a diversos partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Martorell.

Com en les edicions anteriors, el torneig compta amb un gran nombre de col·laboradors i patrocinadors, que amb les seves donacions desinteressades s’ha pogut portar a terme el torneig. Carrefour Martorell dona l’esmorzar dels participants al torneig. A més a més, tots els participants rebran un obsequi exclusiu gentilesa de Comissions Obreres Seat Martorell i Ferreteria Gili Industrial. Altres col·laboradors del torneig son la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, Ràdio Martorell, Studio 27 Tatto, Efectiva Comunicació, Prevención SMC o el Club Sala 5 Martorell, els jugadors del qual arbitraran els partits de forma voluntària.

Per poder fer seguiment i difusió de la jornada, podeu penjar fotos a Facebook i Twitter amb l’etiqueta #VIITFSI

Des d’aquí us convidem a tots a participar d’aquesta festa del futbol i de la inclusió social. Us esperem el dissabte dia 1 d’Octubre, a 1/4 de 10 del matí al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell.

 

Per recordar l’experiència dels anys anteriors, podeu veure les fotografies al següent enllaç. https://www.flickr.com/photos/67815159@N07/ 

 

Cartell VII TFSI

 

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.