Dia Mundial de la Salut Mental a Martorell

Dia Mundial de la Salut Mental a Martorell

El proper dilluns dia 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Per tal de commemorar aquesta data, des de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i el Centre de Dia de les Germanes Hospitalàries us convidem a participar als actes que hem organitzat.

Com vas de Salut Mental?

Durant tot el matí hi haurà diverses parades en punts concrets del municipi de Martorell, on un grup de persones us convidaran a parlar de la vostra salut mental. El que busquem és un espai on es pugui parlar de la nostra salut mental sense complexos, vergonyes ni estigmes.

Les paradetes estaran situades als punts següents de 11h a 14h:

  • Carrer Puig del Ravell, 10. Davant del CAP Torrent de Llops.
  • Plaça del Doctor Trueta. Davant del CAP de Buenos Aires.
  • Rambla de les Bòbiles, Mercat Municipal.
  • Passeig de Catalunya. Plaça Rosa dels Vents.

Lectura del Manifest

El mateix dilluns 10 d’octubre, a les 18h, tindrà lloc la lectura del manifest, elaborat conjuntament pel Centre de Dia de les Germanes Hospitalàries i l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

L’acte tindrà lloc a la seu de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i del Club Social “Punt de Trobada”, al Carrer Verge de la Mercè número 7 de Martorell.

Aquesta jornada es suma al VII Torneig de Futbol Sala Inclusiu, que va tenir lloc el passat dia 1 d’octubre i a la celebració de l’acte central que organitza, a nivell de Catalunya la Federació Salut Mental Catalunya, a Lleida.

 

cartell-dmsm

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.