Acord de patrocini entre Gili i l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord

Acord de patrocini entre Gili i l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord

Aquest dimecres ha tingut lloc la signatura del conveni de patrocini de Ferreteria Gili Industrial amb l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Aquest conveni s’ha signat per segon any consecutiu.

Segons Roger Gili, representant de l’empresa “Des de Gili sempre hem cregut en la tasca que es fa des de l’Associació i des del Club Social “Punt de Trobada” en benefici de les persones afectades per un trastorn mental. També creiem en les iniciatives que acosten l’esport local a les persones, de manera que aquesta col·laboració té un benefici doble”.

Ma Cruz Santiago, presidenta de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord assegura que “És important aquest tipus de col·laboracions, no només pel benefici del patrocini en sí, sinó perquè ajuden a donar a conèixer la nostra tasca”.

Durant la temporada 2015 – 2016 el patrocini va servir per donar suport a l’equip de futbol sala del Club Social “Punt de Trobada” en la seva participació en la Lliga Esport i Salut. Enguany aquest patrocini ha servit per confeccionar una motxilla, que es ser entregada com obsequi per tots els participants del VII Torneig de Futbol Sala Inclusiu.

Les dues parts han manifestat la seva satisfacció amb l’acord, i esperen que la col·laboració pugui seguir en els propers anys.

 

Participació a la Lliga Esport i Salut

El patrocini de la temporada 2015 – 2016 va servir perquè l’equip del Club Social “Punt de Trobada” iniciés la seva participació a la Lliga Esport i Salut.

Aquesta lliga es coordina des de la Federació Salut Mental Catalunya, juntament amb els diversos serveis de clubs socials del territori i pretén ser un espai inclusiu en què persones amb un diagnòstic de salut mental i persones sense, comparteixen un espai de pràctica de l’esport sense prejudicis.

Aquest cap de setmana l’equip del Club Social “Punt de Trobada” juga el primer partit a casa contra Aixec. L’enfrontament tindrà lloc aquest dissabte 29 d’octubre, a les 13h a les Instal·lacions Esportives Municipals de Martorell (Av. Germans Martí 16).

Per consultar la classificació, ho podeu fer seguint el següent enllaç

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.