Salut Mental en Positiu a Abrera

Salut Mental en Positiu a Abrera

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament d’Abrera, conjuntament amb el Centre de Dia de Martorell, de Germanes Hospitalàries i l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, organitzen la xerrada “Salut Mental en Positiu”, en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que va tenir lloc el passat dia 10 d’octubre.

L’acte consistirà de dues parts. Començarà amb una xerrada sobre salut mental a càrrec de Marta Escorigüela, coordinadora de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

Tot seguit, Xavier Reig, coordinador del Centre de Dia Germanes Hospitalàries de Martorell/Sant Feliu de Llobregat, dinamitzarà la presentació de dues experiències de salut mental en primera persona. Hi participaran una persona afectada per un problema de salut mental i un familiar.

Isabel Sánchez, presidenta fundadora de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, farà la presentació del seu llibre autobiogràfic “El Sueño de la Esperanza”. Cal dir que aquesta serà la darrera presentació pública del llibre.

L’acte tindrà lloc el Dijous dia 3 de Novembre a les 18h. A l’Auditori de la Casa de Cultura d’Abrera.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord o podeu visitar la web de l’Ajuntament d’Abrera

 

targeto-saludablement_af_2-1-2

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.