Tots amb La Marató de TV3

Tots amb La Marató de TV3

En motiu dels 25 anys de La Marató de TV3, un grup de veïns i entitats de Martorell han decidit sumar esforços i sortir al carrer amb l’objectiu d’aglutinar el màxim de persones i entitats i recollir 1000€ per cada any de La Marató.

Davant d’aquesta iniciativa el Club Social “Punt de Trobada” i l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord no ens en podíem mantenir al marge i és per això que hem posat en marxa la nostra col·laboració.

D’una banda, un grup de voluntaris estarà present tot el matí d’aquest diumenge realitzant tasques de suport a la organització del Carrer de la Marató, al Carrer Anselm Clavé de Martorell.

A part de la col·laboració humana, també hem promogut una donació econòmica per part dels socis, recollint la voluntat de les persones vinculades a l’associació. Aportació que farem arribar de manera íntegra a la suma total de la recaptació d’aquesta iniciativa. Animem a tothom a participar-hi!!

A la tarda, el grup de teatre del Club Social “Punt de Trobada” farà una petita representació a la Marató solidària de l’Aula de Teatre de Martorell. A partir de les 18h al Centre Cultural.

Per a més informació podeu visitar el web de Martorell amb els 25 anys de La Marató. http://www.martorell25maratotv3.cat/

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.