Lliga Esport i Salut

Lliga Esport i Salut

Com ja sabeu l’equip del Club Social “Punt de Trobada” participa per segona temporada consecutiva a la Lliga Esport i Salut, coordinada per la Federació Salut Mental Catalunya.

La marxa de l’equip aquesta temporada ha estat ascendent. Després d’una primera volta on va costar molt trobar la victòria, els últims partits van acabar amb un recital de joc i dos triomfs per l’equip, que han estat una injecció de moral de cara a la segona ronda d’enfrontaments.

Des de l’associació, hem volgut crear un apartat a la web on es pugui fer un seguiment de la marxa de l’equip a la competició, i d’aquesta manera donar suport a l’esport en l’àmbit de la salut mental.

En l’apartat de notícies destacades hi haurà un enllaç permanent amb la classificació i el calendari actualitzat. Per fer-ho només heu de fer click sobre el logotip de la Lliga.

Per acabar, dir-vos que cada any la lliga acaba amb un torneig de cloenda entre tots els equips participants, i enguany ens ha tocat organitzar-lo, de manera que tindrà lloc el dia 10 de juny al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell.

 

Podeu veure com va la lliga seguint aquest enllaç

Sense comentaris

Publica un comentari