Cloenda de la Lliga Esport i Salut

Cloenda de la Lliga Esport i Salut

Com ja sabeu, des de fa dues temporades, l’equip de futbol del Club Social “Punt de Trobada” participa en la Lliga Esport i Salut, una competició organitzada conjuntament per diversos serveis de club social i coordinada per la Federació Salut Mental Catalunya.

Aquesta lliga, enfronta a 15 equips, organitzats en dues categories.

Cada any, per tancar la temporada, es realitza un torneig de cloenda, que enfronta els equips de les dues divisions, en una eliminatòria per enfrontament directe. Aquest any el torneig tindrà lloc a Martorell i està organitzat pel Club Social “Punt de Trobada”, conjuntament amb la Federació Salut Mental Catalunya i el Club Social de la Fundació Marianao.

El torneig tindrà lloc el proper dissabte dia 10 de juny, a les Instal·lacions Esportives Municipals de Martorell, a l’Avinguda dels Germans Martí número 16. El primer partit tindrà lloc a les 10:00h i durant tot el matí s’anirà disputant un partit cada deu minuts. A les 13 hores tindrà lloc la final i a partir de les 13:15 l’entrega de premis, tant del torneig com de la lliga.

Sense comentaris

Publica un comentari