Parlem de la depressió

Parlem de la depressió

L’associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, el CAP d’Olesa de Montserrat i el Centre de Salut Mental d’Adults de Martorell, organitza una xerrada amb el títol “Parlem de la Depressió”

Aquesta xerrada està enfocada a qualsevol tipus de públic amb l’objectiu d’acostar aquesta malaltia a la població, i trencar els mites i estereotips que l’envolten.

La xerrada tindrà dues parts. Una primera part que consistirà en una exposició, en la qual la Sonia Serrano, psicòloga del Centre de Salut Mental d’Adults de Martorell i Sílvia Font, metge de família del CAP d’Olesa, ens explicaran, sobre la depressió, els símptomes, tractament, etc.

La segona part, consistirà en un col·loqui, dinamitzat per Beatriz Vieito, treballadora social de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Les persones assistents, tindran la oportunitat de preguntar els dubtes que tinguin, així com de fer aportacions i compartir experiències.

L’acte tindrà lloc el dimarts 13 de juny a les 18 hores al saló de plens de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

 

Cartell de la Xerrada

Sense comentaris

Publica un comentari