I ara què?

I ara què?

Amb el títol “I ara què?, què hi ha després d’un diagnòstic de trastorn mental”, el grup “Amb experiència pròpia” organitza una xerrada orientada a persones que han estat diagnosticades d’un trastorn mental i vulguin compartir la seva experiència amb altres persones que han viscut una situació semblant.

La xerrada, dinamitzada per la psicòloga, psicoterapeuta i formadora Ana Guinaldo té com a objectiu crear un espai on poder compartir experiències i nodrir-se de la vivència d’altres persones que han passat per situacions semblants per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Amb experiència pròpia és un projecte nascut a l’associació de la mà de persones afectades per una problemàtica de salut mental que volen fer sentir la seva veu i donar-se suport mutu a través de les vivències en primera persona en l’àmbit de la salut mental. Aquesta és la primera acció que porten a terme.

La participació de les persones afectades per una problemàtica de salut mental en el seu procés de recuperació és una de les reivindicacions del col·lectiu i és el que es pretén aconseguir amb iniciatives com aquesta. La participació activa és un element clau en l’empoderament del col·lectiu, així com en la propia recuperació.

És per això que des de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord donem suport a aquestes iniciatives, per tal de fer que la persona afectada prengui part activa en el seu procés vital i tingui eines i recursos per tirar endavant.

 

Cartell I ara què

Sense comentaris

Publica un comentari