Dia Mundial de la Salut Mental 2017

Dia Mundial de la Salut Mental 2017

El proper dimarts 10 d’Octubre es celebra com cada any el Dia Mundial de la Salut Mental i des de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord ens estem preparant per celebrar aquesta jornada.

Com és habitual en la nostra associació ens proposem fer arribar la Salut Mental al màxim de persones possibles, i sensibilitzar així a la població.

En aquesta ocasió ens estem preparant per posar en marxa tres actes.

El passat dia 30 de setembre va tenir lloc el 8è Torneig de Futbol Sala Inclusiu, que va ser tot un èxit. Sota el lema “L’esport inclusiu, la meta de tots”, vam celebrar el torneig de futbol sala amb la participació de 16 equips. Aquest esdeveniment, totalment consolidat a la nostra població, va ser el tret de sortida de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a la zona del Baix Llobregat Nord.

El mateix dia 10 d’octubre sortirem al carrer per fer paradetes informatives sobre com cuidar la nostra Salut Mental. D’aquesta manera, durant tot el dia (de 10h a 14h i de 16:30h a 19:30h) estarem a Martorell davant del mercat municipal de les Bòbiles. També estarem, durant el matí (de 10h a 14h) a Olesa de Montserrat, davant el CAP.

Aquest acte té la intenció d’acostar la salut mental al màxim de població possible, donant a conèixer el fet que tothom té salut mental i s’ha de cuidar igual com es fa amb la salut física, per tal d’aconseguir un estat de benestar complet.

Finalment, per tal de cloure la celebració del dia mundial de la salut mental 2017, el diumenge dia 22 d’octubre, sortirem al carrer per fer una activitat per a tots els públics. L’activitat l’organitza l’associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i el Centre de Dia Martorell, amb la col·laboració de l’associació d’artistes plàstics. L’activitat consistirà en que totes aquelles persones que ho vulguin, podran venir i pintar les seves emocions sobre uns busts de cartró, que més endavant s’exposaran.

Només resta dir-vos que esteu tots convidats als actes que hem organitzat.

 

Bona Salut Mental per Tothom.

Emocio'n'art

 

Parades dia mundial

 

Sense comentaris

Publica un comentari