Xerrada a Abrera

Xerrada a Abrera

En motiu del dia mundial de la Salut Mental, l’Ajuntament d’Abrera organitza diverses activitats. Com no podria ser d’una altra manera, la nostra associació hi col·labora organitzant una xerrada sobre com cuidar la salut mental.

La xerrada anirà a càrrec de l’Ana Guinaldo, psicòloga i psicoterapeuta de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, i seguirà la línia amb que hem anat treballant aquest any en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental.

Tots tenim salut mental, i que aquesta salut mental estigui bé depèn de com la cuidem, és per això, per aquesta importància de cuidar-la que ens hem proposat fer arribar a tothom qui sigui possible uns consells pràctics, pel dia a dia, que ens orientin sobre com fer-ho.

Xerrada Abrera

 

Targeta definitiva cara 2

Sense comentaris

Publica un comentari