Exposició Emocio’n’art

Exposició Emocio’n’art

El passat dia 21 d’octubre, l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord juntament amb el Centre de Dia de Martorell i l’Associació d’Artistes Plàstics, vam organitzar una activitat artística al carrer en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre).

L’activitat convidava a les persones que s’hi havien acostat a pintar les seves emocions sobre uns busts de cartró.

Ara, tres setmanes després exposarem les obres per tal de mostrar el que va sorgir aquell dia.

L’exposició es podrà visitar a dos espais diferents. D’una banda, del dia 11 de novembre a l’1 de desembre al vestíbul de Cal Nicolau (Escola Municipal de Música de Martorell), i de l’11 al 24 de desembre al Mercat Municipal de Martorell. També hi haurà un acte per inaugurar l’exposició amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Martorell el dia 16 de novembre a les 7 de la tarda a Cal Nicolau.

Us convidem doncs a visitar l’exposició, així com a assistir a la seva inauguració.

 

Exposició emocio'n'art

Sense comentaris

Publica un comentari