Assemblea General 2018

Salut Mental Baix Llobregat Nord

Assemblea General 2018

Com cada any, comencem aquest 2018 amb l’assemblea general ordinària de l’Associació. En aquesta ocasió a més de general ordinària, serà especial, ja que és la última de amb l’actual junta directiva al capdavant de l’entitat.

L’assemblea, convocada per dijous dia 22, tindrà lloc a la seu de l’entitat.

Després de quatre anys de mandat, aquest any expira el càrrec de president i la resta de la junta directiva també han optat per deixar el càrrec. És per això que un dels punts principals de l’ordre del dia serà la renovació de la junta directiva.

Els altres punts de l’ordre del dia tindran a veure amb la gestió de l’entitat, resum i valoració de l’any 2017 i estat de comptes. Finalment, es plantejarà l’inici d’aquest 2018, a l’espera del que consideri oportú la junta entrant.

Al acabar, tots els socis assistents podran gaudir d’un refrigeri.

Sense comentaris

Publica un comentari