Canvi de junta!

Salut Mental Baix Llobregat Nord

Canvi de junta!

El passat dia 22 de febrer va tenir lloc la primera assemblea general ordinària del 2018. Aquesta assemblea tenia una especial transcendència pel futur de l’associació, ja que era en la que expirava el mandat de l’actual junta directiva, de manera que s’havia d’escollir un relleu.

L’assemblea va començar amb els punts habituals de lectura i aprovació de l’acta de l’anterior assemblea, presentació de l’estat de comptes i valoració dels projectes del 2017.

La trobada va prosseguir amb el plat fort, que va ser l’elecció de càrrecs de la junta directiva. En el moment de presentar les candidatures, cinc socis de l’entitat es van postular per ocupar els càrrecs de la junta. Dies després, aquesta nova junta es va reunir per procedir al repartiment de càrrecs, que van quedar de la següent manera:

President: Vicenç Mateo
Secretària: Maite Deamo
Tresorer: Guillermo Garzón
Vocals: Miguel Arroyo i Josep García

Des de la nova junta, volem agrair les ganes, la força i la implicació amb que l’anterior junta va portar a terme el seu mandat, així com agafar el compromís de prendre el relleu i continuar la tasca que han portat a terme en els últims anys.

Per qualsevol dubte, consulta, suggeriment, etc. us poder posar en contacte amb la junta a l’adreça junta@salutmentalblln.org o bé trucat al telèfon 618 817 005

Sense comentaris

Publica un comentari