Junts, fem equip

Junts, fem equip

L’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord presenta el documental “Junts, fem equip, una historia de sentiments, esport i salut”, fet per Obisual Media.

Des de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, portem anys treballant per facilitar l’accés a la pràctica esportiva a les persones que formen part del nostre col·lectiu. Per fer-ho hem dut a terme diverses iniciatives, com ara el Torneig de Futbol Sala Inclusiu, que aquest any arribarà a la 9a edició, la participació a la Lliga Esport i Salut o la col·laboració en diversos actes esportius comunitaris del nostre entorn.

Paral·lelament, ens hem marcat l’objectiu de sensibilitzar la població de la problemàtica dels trastorns mentals, així com demostrar que l’esport és una teràpia complementaria. Per fer difusió d’aquest missatge, hem creat aquest documental.

Per dur-lo a terme hem comptat amb el testimoni d’esportistes de diversos àmbits, que ens han ajudat a explicar els beneficis de l’esport.

Si el voleu veure el resultat d’aquesta iniciativa, esteu convidats a l’estrena, que tindrà lloc el dia 12 d’abril, a les 18:30h a l’auditori del Molí Fariner, al C/Camí del Riu s/n de Martorell.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres al 676 711 150.

JUNTS, FEM EQUIP

Sense comentaris

Publica un comentari