Aquest Sant Jordi, forma part de la llegenda

Aquest Sant Jordi, forma part de la llegenda

A l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i al Club Social “Punt de Trobada”, no parem. Ja s’acosta Sant Jordi i com cada any estem preparant una novetat molt especial.

Després de l’èxit de la campanya “Per Sant Jordi no només les Princeses es mereixen una Rosa”, en que demanàvem a la gent que ens portés roses per dur-les a aquells qui no en rebran, aquest any hem ideat “Aquest Sant Jordi, forma part de la llegenda”.

La campanya consistirà en el següent: Proposem que cadascú pugui felicitar el Sant Jordi a aquelles persones que més estima, i ho podran fer de la següent manera. Durant tot el dia 23 d’abril, estarem presents a la Plaça de les Cultures de Martorell a la fira del llibre. Les persones que ho vulguin es podran acostar a l’estand de l’Associació, on es podran fer una foto en un photocall preparat especialment per la ocasió, amb motius de la Llegenda de Sant Jordi. Aquestes fotos les podran enviar a qui es vulgui.

A més a més, a totes les persones que hi participeu, us donarem un punt de llibre dissenyat especialment per la ocasió.

Les fotografies les podreu trobar al Facebook del Club Social “Punt de Trobada” facebook.com/clubpuntdetrobada o al Twitter de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord Twitter.com/salutmentalblln.

 

Sense comentaris

Publica un comentari