Activitat oberta de musicoteràpia

Activitat oberta de musicoteràpia

El Club Social “Punt de Trobada” organitza una activitat de musicoteràpia obert a tothom. L’activitat tindrà lloc a l’auditori de l’Escola Municipal de Música de Martorell el dia 7 de maig a les 19h. El taller serà dinamitzat pel musico terapeuta Joan Miró.

La música és el llenguatge més proper a les emocions, i la seva pràctica és l’activitat humana que posa en joc més funcions i aspectes del nostre ser. Quan la posem al servei de la salut de les persones esdevé una eina molt poderosa tant a nivell individual com grupal, que ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida.

El participants al taller, podreu gaudir de l’expressió musical lliure, l’energia de grup , la creativitat, el cant compartit i la improvisació musical amb instruments, i sobretot divertir-vos de forma conscient.

El taller és obert a totes les persones majors de 14 anys, però té places limitades i cal inscripció prèvia enviant un correu a l’adreça cspuntdetrobada@salutmentalblln.org indicant nom i cognoms del/la participant i un telèfon de contacte.

Musicoteràpia

Sense comentaris

Publica un comentari