El Club Social “Punt de Trobada” i el Club Sala 5 Martorell signen un conveni de col·laboració

El Club Social “Punt de Trobada” i el Club Sala 5 Martorell signen un conveni de col·laboració

Aquest passat mes d’abril el Club Social “Punt de Trobada” i el Club Sala 5 Martorell han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’unir esforços i facilitar la pràctica esportiva a tothom.

Aquest conveni inclou dos punts principals. D’una banda, l’equip del Club Social “Punt de Trobada” s’incorporarà al Club Sala 5 Martorell. L’equip fa tres temporades que participa a la Lliga Esport i Salut, coordinada per la Federació Salut Mental Catalunya amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol. D’aquesta manera, a partir de la temporada que ve, hi participarà com a Club Sala 5.

D’altra banda, el Torneig de Futbol Sala Inclusiu, que organitza el Club Social “Punt de Trobada”, i que aquest any arribarà a la 9a edició, passarà a ser el Torneig Vila de Martorell. I estarà organitzat per les dues entitats. L’objectiu és fer créixer l’esdeveniment i donar-li una empenta aprofitant l’experiència del Club Sala 5 Martorell.

Aquest conveni és el resultat d’una feina que fa anys que les dues entitats estan fent de forma conjunta. Esperem poder fer un pas més per facilitar l’accés a l’esport a tothom qui ho vulgui i aconseguir així trencar barreres.

 

Signatura de conveni 2 Signatura de conveni 1

Sense comentaris

Publica un comentari