Veus contra l’estigma

Cartell Veus contra l'estigma

Veus contra l’estigma

El proper dimecres 6 de juny, a les 18:30h, a la Biblioteca de Martorell, projectarem fragments del documental “Veus Contra l’Estigma”, a partir dels quals debatrem sobre temes com l’estigma, la medicació o l’actual model d’atenció en salut mental.

A l’acte comptarem amb la presència de la Cristina Martín Princesa Inca, una de les protagonistes del documental. Que ens acompanyarà en el debat.

L’acte l’organitza el grup “Amb Experiència Pròpia”, un grup de persones que han viscut el trastorn mental en primera persona, sorgit de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord.

Aquest grup pretén acostar el col·lectiu a la població, a la vegada que intenta donar suport mutu a persones amb una realitat semblant a la seva.

Des del seu inici, aquest grup ha promogut actes públics, com xerrades, destinades a acostar la salut mental a la població. També ha organitzat actes per acostar-se a les persones amb una problemàtica de salut mental. Finalment, compta amb un grup d’ajuda mútua de persones que han viscut l’experiència de salut mental en primera persona, que funciona des de l’octubre de l’any passat i que ha tingut molt bona acollida entre els participants. Per a més informació podeu seguir aquest enllaç.

 

Cartell Veus contra l'estigma

Sense comentaris

Publica un comentari