Obertes les inscripcions al 9è Torneig Vila de Martorell

Obertes les inscripcions al 9è Torneig Vila de Martorell

Aquest any el Torneig de Futbol Sala Inclusiu es dirà Torneig Vila de Martorell. Aquest és un dels molts canvis que presenta l’edició d’aquest any.

Arribats a la 9a edició ha arribat el moment de fer un pas i fer créixer el torneig. És per això que hem incorporat com a coorganitzador del torneig el Club Sala 5 Martorell.

La idea d’un torneig de futbol és facilitar l’accés a l’esport a totes les persones que el vulguin practicar. Així com crear un model d’acció i participació comunitària. En aquests dos punts coincidim totes dues entitats.

La pràctica de l’esport i l’activitat física permet millorar la qualitat de vida al mateix temps que fomenta el contacte entre persones de diversos col·lectius, afavorint els vincles i la participació a la comunitat. A banda d’això, l’accés a la pràctica esportiva no sempre és fàcil per tots els col·lectius. Les persones que formen part de col·lectius en risc d’exclusió social, tenen certes dificultats per l’accés a espais normalitzats per la pràctica esportiva. Que aquestes persones practiquin esport entre ells, només en perpetua la situació i és contraproduent en el seu procés d’inclusió a la comunitat. És per això, es va crear aquest torneig, per facilitar l’accés al futbol sala a les persones que tenen alguna dificultat i ajudar així a normalitzar-ne la pràctica.

Aquest any, arribem a la 9a edició i hem decidit reconvertir el que era el Torneig de Futbol Sala Inclusiu en el Torneig Vila de Martorell. D’aquesta manera passa a ser un torneig de futbol sala accessible a tothom amb el caire de torneig popular.

Com a principals novetats d’aquest any hi ha l’extensió de la durada del torneig, que passa d’un matí a un dia sencer. També els partits, que passen de ser de dues parts de 5 minuts a ser de dues parts de 10 minuts. Finalment, el format de competició passarà d’eliminatòria directa a dues fases, una fase de grups on tots els equips s’enfrontaran entre si i una fase final amb els dos primers classificats de cada grup. D’aquesta manera, cada equip disputarà un mínim de 3 partits.

Les inscripcions son obertes a l’adreça torneigvilademartorell@gmail.com. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres al 93 774 3307 o al 676 711 150

El Club Social “Punt de Trobada”

És un servei especialitzat en inclusió comunitària que forma part de la Cartera de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. Va ser creat l’any 2003 a Martorell per iniciativa de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Va dirigit a persones majors de 18 anys amb una problemàtica social derivada d’un diagnòstic de salut mental. Els objectius són promoure la creació de vincles afectius, d’amistat i ajuda mútua, promoure la participació activa a la comunitat, potenciar l’autonomia personal, etc.

El Club Sala 5 Martorell

El Club Sala 5 Martorell és un club esportiu de referència en el futbol sala a Martorell. És col·laborador del Torneig de Futbol Sala Inclusiu des de la primera edició i aquest any ha decidit unir-se al torneig com a coorgantizador, aportant la seva experiència i professionalitat en l’àmbit esportiu, per tal de donar empenta i fer créixer aquest Torneig de Futbol Sala.

 

Cartell IX Torneig Vila de Martorell

Sense comentaris

Publica un comentari