Nou punt d’informació i assessorament en salut mental a Sant Andreu de la Barca

Nou punt d’informació i assessorament en salut mental a Sant Andreu de la Barca

El passat mes de desembre, l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca van posar en marxa el nou punt d’informació i assessorament en salut mental en aquesta població.

Des d’aquest moment, cada primer divendres de mes, una treballadora de l’Associació estarà en un despatx de Serveis Socials atenent les demandes sobre salut mental que sorgeixin als habitants de Sant Andreu de la Barca.

El Servei d’Orientació i Assessorament en Salut Mental , es basa en un model d’atenció comunitària, pretén ser un servei complementari al que s’ofereix des de la xarxa d’atenció en salut mental, i posa a l’abast de les persones una xarxa de recursos socials i comunitaris que permetin donar resposta a les múltiples necessitats de suport que presenten les persones amb un trastorn mental i llurs famílies.

Des de l’Associació ja fa tres anys que vam posar en marxa un punt d’informació i assessorament a Olesa de Montserrat. També oferim el mateix servei a des de la nostra seu central, a Martorell.

Per accedir-hi cal demanar cita prèvia al 93 774 33 07 o a associacio@salutmentalblln.org

 

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.