Concurs de fotografia “Des de Casa”

Concurs de fotografia "Des de casa"

Concurs de fotografia “Des de Casa”

Aquesta setmana hem presentat el primer concurs fotogràfic en confinament Des de Casa.

Els integrants del Punt de Trobada i de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord havien d’intentar captar a través d’una fotografia el que per ells representa el seu confinament a casa.

S’han presentat fotos de tot tipus; des de les activitats en les que han passat bones estones a casa, fins a la rutina que han mantingut aquests dies, fotos de balcons, d’habitacions, de jardins i patis així com també els racons on han passat la majoria del temps, o bé amb qui estan passant el confinament…

L’important és que hem pogut compartir entre nosaltres, els moments passats durant aquests dies tancats i tancades i mostrar algunes de les anècdotes viscudes, com el guanyador del concurs, l’Antonio, qui ens ha ensenyat com cuinava les seves faves a la catalana. Esperem que quan l’estat d’alarma passi i tornem a la normalitat, l’Antonio pugui gaudir del premi, un dinar al restaurant la Cuina d’en Juan de Martorell.

Felicitats a l’Antonio i gràcies a totes les persones que heu participat en el concurs, així com també les que han realitzat les votacions. Ha estat molt divertit!!

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.