Suport als companys del Sagrat Cor

Pensant en les nostres companyes

Suport als companys del Sagrat Cor

Pensant en les nostres companyes

Des del Club Social Punt de Trobada, el passat divendres 8 de maig vàrem enviar un vídeo de suport per a les companyes que estan passant el confinament al recinte hospitalari del Sagrat Cor. Amb la intenció de recordar-li’ls que pensem en elles i mostrar-li’ls tot el nostre suport.

De confinaments n’hi està havent tant variats com persones. S’estan realitzant esforços diversos i particulars. Moments que es viuen d’una manera pròpia i personal.

Hi ha un grup de companyes, que com a col·lectiu invisibilitzat, està portant aquesta situació d’una manera doblement confinada. Volem fer menció especial a totes aquelles persones que resideixen en institucions d’atenció hospitalària. El seu confinament està essent més intens, amb normes de seguretat més severes que la resta. Aquestes mesures van iniciar-les abans que el conjunt de la població i existeix la possibilitat de que es desconfinin més tard que tots nosaltres.

Participants del Club Social Punt de Trobada i de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, es van gravar donant ànims, reconeixent el seu gran sacrifici, i el gran esforç que estan realitzant les companyes que estan passant el confinament al recinte hospitalari del Sagrat Cor.

Agraïm la participació de totes i cadascuna de les persones que ha tingut un record per a les  nostres companyes fent-l’hi arribar un missatge de força i empenta.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.