El dilluns 22 obrim portes!

Estem de tornada!

El dilluns 22 obrim portes!

Per fi podem anunciar que l’entitat torna a obrir les portes i reprenem l’activitat presencial.

Han estat unes setmanes molt dures, on hem seguit estant i acompanyant als nostres socis i usuaris dels diferents serveis de la entitat. Ens hem reinventat per seguir oferint atenció a través de videotrucades, trobades on line, vídeos al Youtube, activitats en directe,… i per fi ens podem tornar a veure les cares.

Tal i com marca la normativa, hem elaborat un pla d’actuació preventiu de la COVID19 amb tota una sèrie de mesures d’obligat compliment per part dels participats i tècnics dels diferents serveis de l’entitat, amb l’objectiu de que l’associació sigui un espai segur per a tots. Algunes d’aquestes mesures són:

  • ús de mascareta
  • rentat de mans
  • distancia física de 1.5m tant a l’interior de les sales com als patis exteriors
  • presa de temperatura al entrar i sortir del club
  • neteja i desinfecció de mobiliari i altres espais després de cada activitat
  • control d’aforament

Ara que ja hem entrat en fase 3, s’anirà recuperant la normalitat progressivament dins de l’entitat.  De moment, el Club Social Punt de Trobada, comença les activitats el proper dilluns 22, oferint tota la seva programació de forma presencial. Es realitzaran les activitats en grups reduïts, prioritzant activitats al exterior i a la espera de que els equipaments municipals vagin obrin i es permeti l’ús d’espais com el pavelló, la piscina municipal, etc…

Pel que fa als punts d’Informació i Assessorament en Salut Mental, obrim el d’Olesa de Montserrat i Martorell, i en breu esperem iniciar l’atenció presencial a Sant Andreu de la Barca. Els grups GAM en primera persona i el de Suport a Familiars, faran la seva última sessió del curs a la seu de l’entitat, per tal de fer un comiat com cal. I per últim el Servei d’Atenció Psicològica, de moment, mantindrà les sessions on line.

 

Estem de tornada!

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.