Anul·lació del XI Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell

Torneig Futbol Sala Vila de Martorell

Anul·lació del XI Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell

Des del Club Social Punt de Trobada i el Sala 5 de Martorell lamentem comunicar que degut a les circumstàncies actuals, aquest any 2020 no és podrà realitzar el XI Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell.

Des de la organització s’estan buscant noves formules per idear una jornada esportiva i comunitària atractiva on tothom pugui gaudir dels valors de l’esport.

Volem agrair a tots i cadascuns dels participants, així com als voluntaris, padrins i patrocinadors que han aportat el seu gra de sorra perquè aquesta jornada esportiva, socialitzadora i comunitària sigui una referència dins del Baix Llobregat Nord.

Aquest torneig va néixer a l’any 2010 amb l’objectiu de facilitar l’accés a l’esport a totes les persones que el vulguin practicar.

El creixement i la repercussió del mateix no ha parat d’augmentar amb el pas dels anys . De ser una trobada de 8 equips i una cinquantena de participants el primer any, es va passar a convocar el doble d’equips a la cinquena edició, arribant a dos-cents jugadors.

Amb el pas dels anys, s’ha canviat d’ubicació, utilitzant el Pavelló Municipal a partir de la segona cita. Va crear-se la figura del padrí, un periodista esportiu, perquè pogués aportar notorietat a la trobada. També es va acordar un conveni amb el Club Sala 5 de Martorell a partir de l’any 2018. Aquesta col·laboració va aportar a l’esdeveniment un caire més professional, així com un canvi en el format, passant de ser un torneig de matí a realitzar-se una trobada de 10 hores. La incorporació d’àrbitres de la Federació Catalana de Futbol dins dels partits va ajudar a donar-li un valor afegit a la competició.

L’any 2019, i coincidint amb el 10é aniversari del torneig es van aconseguir unes xifres d’interès espectaculars amb 24 equips, 300 participants i més de 50 voluntaris.

La trobada ha esdevingut tradició al municipi, restant com un esdeveniment destacat dins de les propostes comunitàries que es realitzen anualment a Martorell.

Torneig Futbol Sala Vila de Martorell

Torneig Futbol Sala Vila de Martorell

Torneig Futbol Sala Vila de Martorell

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.