Al teu costat, servei d’atenció psicològica post-Covid-19 al Baix Llobregat

Atenció Post Covid 19

Al teu costat, servei d’atenció psicològica post-Covid-19 al Baix Llobregat

Busquem suports per seguir oferint el servei

A conseqüència del COVID-19  els suports psicològics són més necessaris que mai i des de l’Associació per la Salut Mental Baix Llobregat Nord, volem reforçar el servei d’acompanyament psicològic que duem a terme des de fa 5 anys, amb l’objectiu d’obrir-lo a la participació comunitària per a obtenir finançament.

Aquest servei personalitzat és una invitació a cuidar-se, explorar emocions i pensaments, construir nous camins, acceptar i connectar amb el que sentim i en l’actualitat s’ofereix a les persones amb alguna problemàtica de salut mental i a les seves famílies del Baix Llobregat Nord, sòcies de l’entitat.

El projecte va néixer de la necessitat d’aquestes  persones afectades de rebre un tractament psicològic per complementar el tractament farmacològic,  que des de la xarxa pública de salut mental se’ls estava oferint.

Les sessions oferiran un espai d’acollida, d’escolta, de diàleg, de comprensió, de confiança, que a través de reflexions i tècniques (com el Mindfulness) i diversos exercicis personalitzats dels que es podran beneficiar un mínim de 25 persones a partir d’aquest agost.

Els impactes que té aquest projecte no recauen sols en benefici de les persones usuàries del servei, també ho fan en les seves famílies, el sistema sanitari i la comunitat del Baix Llobregat.

Salut Mental Baix Llobregat Nord convidem a tothom a veure els impactes que pot generar aquest projecte “AL TEU COSTAT, SERVEI D’ATENCIÓ PSICOLÒGICA POST-COVID-19 AL BAIX LLOBREGAT”  i a participar activament d’ell mitjançant la campanya que just enceta amb Kunectors, Impact Partners, consultora social, per trobar partners i aliances de valor pel territori.

Consulta el projecte al link https://kunectors.com/donations/suport-psicologic-covid-19/ i participa activament dels projectes d’impacte social del territori.  Junts som el canvi positiu!

1 Comentari
  • Montse Aguilera
    Publicat a les 07:45h, 26 setembre Respon

    El servicio de psicología me ayudó muchísimo en mi proceso de recuperación, dándome la oportunidad de tener visitas continuadas con una excepcional terapeuta, que me fue acompañando y me dio herramientas para mejorar mi salud.
    La psicoterapia es un gran pilar, necesario para la mejora de las problemáticas en salud mental.

    Gracias a la asociación por ofrecerme este servicio!

Publica un comentari