Estrenem nou horari d’activitats al Club Social

Programació del Club Social Punt de Trobada - Febrer/Maig

Estrenem nou horari d’activitats al Club Social

Aquest mes de febrer posem en marxa un nou horari d’activitats al club social Punt de Trobada”. Les activitats i el dia a dia del club social segueix marcat per la crisi sanitària que estem vivint i les seves restriccions. Per aquest motiu, mantenim el control de l’aforament i totes les activitats es realitzen al local del club, encara no podem disposar dels espais comunitaris com el gimnàs o el Punt Omnia.

Aquestes són les novetats del nou horari:

SEGONA VIDA: Proposem utilitzar el reciclatge creatiu per donar vida a objectes que ja no tenen un valor. Ho farem utilitzant el nostre imaginari, la creativitat i connectant amb les nostres habilitats personals. Mitjançant un procés col·lectiu utilitzarem les nostres habilitats per crear un nou producte.

MUSICOTERAPIA: El taller pretén crear un espai on a través de la música es treballin les emocions i diferents capacitats com la cognitiva o la creativa. Cada sessió s’estructura de forma diferent per tal de que els participants mantinguin la seva motivació per la activitat. L’activitat esta dirigida per un musicoterapeuta i s’utilitzen instruments musicals per dur-la a terme.

DESCOBRIM EL MON: En aquest espai descobrirem setmanalment diferents països del món, a través de la seva cultura, la seva gastronomia i les seves olors. Viatjarem pels diferents indrets sense moure’ns del club i d’una forma vivencial.

ENS CUIDEM: En aquesta activitat pretenem parar-nos i preguntar-nos com i quan ens cuidem. Parlarem d’habits saludables, d’activitat física i de la gestió de les nostres emocions.

Per demanar informació sobre el club i les activitats, us podeu posar en contacte als números de telèfon 937743307/676711150 o per mail al cspuntdetrobada@salutmentalblln.org.

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.