Paisatges Urbans

Paisatges Urbans

Paisatges Urbans

 

Aquest és el títol que han escollit el grup de fotografia del Punt de Trobada pel vídeo recopilatori de fotografies realitzades amb el mòbil.

Al acabar el taller, no sabien com mostrar a la resta, les fotografies de tot allò que havien après, així que van decidir fer un recull de les fotos que més els hi agradava i enviar-les a tothom per les xarxes socials.

A Paisatges Urbans es mostren fotografies dels municipis d’Abrera, Collbató, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca.

Els fotògrafs es fixaven en el que més els hi cridava l’atenció mentre practicaven els conceptes que havien treballat prèviament, com ara; la intensitat de la llum, els filtres, les línies, les perspectives, l’enquadrament, etc.

Destacar que totes les fotografies de Paisatges Urbans han estat realitzades amb el mòbil i la dificultat afegida que comporta ja que, com ells diuen, no sempre disposen de bona càmera al dispositiu mòbil i a l’hora de fer la foto, sempre surt una mica moguda perquè llancen la foto amb la mà.

El taller de #fotografia Club Social està pensat per aprendre a fer servir la càmera del mòbil a la vida quotidiana.

Objectius de l’activitat:

  • Promoure l’ús de les noves tecnologies.
  • Veure la fotografia com una eina per expressar-se.
  • Destacar l’ús social, documental i artístic de la imatge fotogràfica.
  • Fomentar el sentit artístic i creatiu.

Noticia web Ajuntament de Martorell:
https://martorelldigital.cat/lassociacio-per-la-salut-mental-recupera-tallers-i-activitats-clau-per-al-benestar-dels-seus-usuaris/

Post Instagram:
https://www.instagram.com/p/CJ_fuQNheJ7/?igshid=1jhtr4dyqybu0

Paisatges Urbans

 

Paisatges Urbans

 

Paisatges Urbans

 

Paisatges Urbans

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.