Assemblea General

Salut Mental Baix Llobregat Nord

Assemblea General

El passat dijous 16 de febrer va tenir lloc l’assemblea general de l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord. Al final d’aquest article podreu trobar l’acta completa de l’assemblea, però abans us en farem una petita explicació.

Els primers punts de l’ordre del dia, que feien referència a la lectura i aprovació de l’acta de la darrera assemblea, l’estat de comptes i la valoració de projectes de 2016, van ser aprovats per unanimitat.

Seguidament es va portar a terme la presentació dels projectes de cara a l’any 2017. Un dels projectes més destacats és l’Habitatge d’Inclusió. Un servei destinat a persones amb un diagnòstic de salut mental que tenen dificultats per l’accés a l’habitatge.

Al llarg d’aquest any 2017 des de l’associació esperem poder posar en marxa un grup terapèutic per a persones afectades. Tot això sense deixar de banda els espais de germanor entre socis, que serveixen al mateix temps per desconnectar de la rutina i el dia a dia. De cara enfora, estem treballant en la organització de xerrades, en la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre), i la recollida de roses per Sant Jordi, que amb el títol “Per Sant Jordi no només les princeses es mereixen una rosa”, busca recollir el màxim de roses possibles per dur-les a les persones ingressades a l’Hospital Sagrat Cor.

En aquesta ocasió es va presentar als socis el Pla de Participació de l’Associació. Durant aquest any, la junta directiva fa un pas endavant i crida a la implicació i participació dels socis en les tasques de l’entitat, amb la finalitat d’acostar els socis a l’associació i l’associació als socis. La primera acció que es porta a terme és l’Espai del Soci, cada dimarts de 18h a 20:30h, a la seu de l’associació ens reunim per fer diverses activitats, en un ambient distès i obert, amb l’objectiu d’estrènyer vincles.

El darrer punt de l’ordre del dia va tenir a veure amb la renovació de càrrecs de la junta directiva, el mandat de la qual expira l’any 2018. En aquesta ocasió no hi va haver cap canvi entre els seus membres.

Per descarregar l’acta de l’assemblea general, podeu seguir aquest enllaç

Sense comentaris

Ho sentim, els comentaris estan tancats ara mateix.