L’Associació participa IX Jornades de Rehabilitació en Salut Mental

L’Associació participa IX Jornades de Rehabilitació en Salut Mental

Entre ahir i avui tenen lloc al Centre Cultural de Martorell les IX Jornades de Rehabilitació en salut mental organitzades per l’Hospital Sagrat Cor, sota el lema “L’expertesa de l’Afectat”. Aquestes jornades es centren en com la persona afectada per un problema de salut mental participa i ha de participar en la seva pròpia rehabilitació, i reuneixen a professionals de l’àmbit provinents de diversos serveis de Catalunya.

Per fer-ho, han convidat a diversos experts en la matèria que han donat el seu punt de vista sobre la qüestió, així com compartit experiències que han funcionat.

L’associació va participar en una de les taules rodones d’ahir dijous, anomenada “Experiències d’empoderament i capacitació”. La Marta Escorigüela, coordinadora de projectes l’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord va fer una ponència sota el títol “El Club Social com a espai de capacitat”, on va destacar els aspectes més importants del funcionament del servei i com ajuda a les persones afectades a fer un pas de gegant cap a la inclusió comunitària.

Des d’aquí volem agrair al a organització que en convidessin a compartir la nostra experiència i col·laborar d’aquesta manera en la formació dels professionals allà presents.

 

Programa IX Jornades de Rehabilitació en Salut Mental

Sense comentaris

Publica un comentari